ORTAOKUL

Değerlerimiz Gönlümüzde Yeşermelidir

Her öğrencimizin farklı ve özel olduğunun farkındayız. Öğrencilerimizin özgünlüklerini keşfediyor, onları ilgi ve yetenekleri istikametinde geliştiriyor ve hayata hazırlıyoruz. İnsanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için profesyonel bir ekiple öğrencilerimizin hem kişilik hem de ahlaki gelişimle ine katkıda bulunmak amacıyla okulumuzda değerler eğitimi çalışmaları yapıyoruz.

Başarı Geleneğimizdir...

Çocuklarımızın akademik başarılarını önemsiyoruz. Bununla birlikte akademik başarıya etki eden; bireysel, sosyal, duyuşsal ve eğitsel etmenleri tespit ederek öğrencilerimizin sadece akademik alanda değil resim, müzik, spor, edebiyat gibi alanlarda da başarılı olmalarını sağlıyoruz.
Tüm sınıflarımızda son teknoloji ürünü olan internet bağlantılı akıllı tahtalar aracılığıyla başarımızı arttırmak için interaktif eğitim yapıyoruz. Öğrencilerimizin kendilerini ana dillerinde olduğu gibi, yazılı ve sözlü olarak yabancı bir dilde de rahat bir şekilde ifade etmelerine or tam hazırlıyoruz .

ANAOKULU

İLKOKUL